TIPS. Een gezellige tuin in een klik, kunstige kaarsen in frisse tinten

Elke week tippen lifestyleredactrices Hanne en Lien trends, places to be en de leukste hebbedingen.

Hanne Vandenweghe,

Gerecht vol groenten voor je kleintje

De Vlaamse Klaartje Mertens vindt gezonde voeding heel belangrijk - zeker voor kleintjes. Ze ging voor haar eigen zoontje Lou op zoek naar lekkere maaltijden die tegelijk voedzaam en milieuvriendelijk zijn. Daaruit ontstond haar eigen merk just. Het assortiment bestaat uit licht verteerbare, biologische groentenpurees, waarvan sommige veganistisch zijn. Te koop bij geselecteerde handelaren. Verkooppunten vind je op justfoods.be

 

Knusse tuin in een klik

Of je nu een fakkel, bloemenschaal, pluviometer, vogelvoederstation of insectenhotel wil installeren om je tuin gezelliger te maken: met het zogenoemde ClickUp!-systeem van Gardena klik je het zo in elkaar. Hoe het werkt? Enerzijds heb je een staaf om in de grond te prikken, aan het andere uiteinde kun je een van de vijf accessoires erop klikken. De staaf is te koop 15,99 euro. Voor de accessoires betaal je tussen de 15,99 en 46,99 euro.

www.gardena.com

 

 ©  Gardena

Kunstige, kleurrijke kaarsen

In de vorm van een schelp, een ode aan het lichaam of een meer abstracte vorm: de Gentse Hanna maakt creatieve kaarsen in vrolijke pastelkleuren. Ze staan beeldig in de badkamer, maar ook tussen planten of boeken op een rek. Geen nood als je de creaties te mooi vindt om aan te steken: ze doen prima dienst als kunstobject in je interieur.

Check op Instagram waar de ontwerpster haar kaarsjes verkoopt. Voorlopig is het niet mogelijk om de designs per stuk of op bestelling te kopen.

 

 ©  Instagram

Voor zachte handen

Het Belgische verzorgingsmerk Mylène heeft een vernieuwde collectie aan het assortiment toegevoegd: een vegan gamma om je handen te verwennen. De lijn bestaat uit een zachte reinigingsmousse, een balsem die huidveroudering tegengaat en een crème die werkt als een schild voor bacteriën van buitenaf. Alle middeltjes zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Te koop in de (online) winkel vanaf 6,99 euro voor de mousse.

 

 ©  Mylène

Aangeboden door onze partners

Niet te missen