woensdag 3 maart 2021 - Showbizz
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

  put

Château Planckaert

Junior Planckaert niet langer samen met vriendin Shana

EEN

Het heeft niet mogen zijn. Nadat de Vilvoordse Shana Goossens (28) in het vorige seizoen van ‘Château Planckaert’ werd voorgesteld als de nieuwe vriendin van Junior (28), zijn de twee niet langer een stel.

Meer dan een miljoen kijkers zagen Junior Planckaert dit najaar elke zondagavond sjouwen met steenpuin en steunbalken. In geen tijd werd de man een van Vlaanderens meest begeerde vrijgezellen, tot hij de wereld toonde dat hij een nieuwe vriendin had: geen Française, maar de Vilvoordse Shana Goossens.

  vrt

De twee raakten tijdens de eerste coronalockdown aan de praat via de sociale media, ook al kenden ze elkaar eigenlijk niet. “Algauw zaten we van ’s ochtends vroeg tot een gat in de nacht berichten te sturen, wéken aan een stuk. Normaal spreek je meteen af, nu hebben we eerst acht weken lang ge-sms’t”, vertelden ze daarover later in Humo. Nu zijn de twee evenwel uit elkaar.

Intussen loste Eén enkele eerste beelden uit het tweede seizoen van het succesvolle Château Planckaert, waarvan de opnames nog steeds bezig zijn. Een concrete startdatum is er nog niet, al garandeert de zender dat de nieuwe afleveringen al in mei op tv zullen komen.

LEES OOK. Na succes ‘Château Planckaert’: De Planckaerts maken rentree op VTM

(bpr, dewo)

Over twee maanden mogen we ons aan nieuwe afleveringen van Château Planckaert verwachten.  VRT

Meer over Eddy Planckaert

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws