©  REUTERS

Hondenuitlater Lady Gaga reageert voor het eerst op schietpartij en ontvoering: “Toen het bloed uit me gutste, kwam er een engel aan”

De hondenuitlater van Lady Gaga heeft voor het eerst gereageerd op de schietpartij van vorige week woensdag. Op Instagram schrijft Ryan Fischer over hoe hij tijdens het uitlaten werd neergeschoten en twee honden van de zangeres werden meegenomen. De ontsnapte bulldog Asia noemt Fischer zijn “beschermengel”.

Toen hij in West Hollywood de drie honden van Lady Gaga aan het uitlaten was, werd Fischer door twee gewapende mannen overvallen en neergeschoten. Ze wisten twee van haar Franse bulldogs mee te nemen. Eentje, Asia, wist te ontsnappen. “Terwijl de auto ervandoor ging en het bloed uit mijn schotwond gutste, kwam er een engel aan die naast me ging liggen. Mijn paniek verminderde en ik werd rustiger toen ik naar haar keek. Zelfs toen ik besefte dat het bloed rond haar kleine lichaam dat van mij was”, zo blikt hij terug.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De hondenoppas hield Asia stevig vast en dacht aan al hun mooie momenten samen. Ook nam hij zichzelf op dat moment voor er alles aan te doen om de andere twee honden en zichzelf te redden. “Ik keek naar mijn beschermengel en haar bibberende lijfje en was dankbaar dat het in ieder geval goed zou komen met haar.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook met Fischer zelf komt het goed, hij ligt in stabiele toestand in het ziekenhuis. Gaga’s andere honden Gustav en Koji werden afgelopen weekend teruggevonden. De zangeres, die in Rome is voor filmopnames, had een beloning van een half miljoen dollar uitgeloofd voor de veilige terugkeer van de bulldogs.