©  Dee Cercone/Everett Collection

Zelfde jurk, tien jaar later: ‘Mad men’-actrice January Jones past nog in gewaagde creatie

De Amerikaanse actrice January Jones, vooral bekend als Betty Draper uit Mad Men, verscheen tien jaar geleden op de rode loper van de Golden Globes in een heel gewaagde Versace-jurk. Anno 2021 past de creatie nog steeds, zo bewees de 43-jarige ster zondagavond op Instagram.

vwh

“Tien jaar later en de jurk past nog steeds. Ongeveer”, schreef Jones bij twee kiekjes van zichzelf in de oranjerode creatie. De eerste foto is gemaakt in 2021, het tweede kiekje dateert van de Golden Globes-uitreiking in 2011.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In haar Instagramverhaal deelt ze nog enkele foto’s van “haar droomjurk’. Bij de eerste schrijft ze dat het haar toch enige moeite kostte om erin te geraken. “Dit is een deel van het probleem”, schrijft ze bij een volgende foto met roze donut in haar handen. “Ik heb intussen ook een kind gekregen.” January Jones werd later in 2011 mama van zoontje Xander.

 

Jones haalde een decennium geleden wereldwijd de krantenkoppen met de creatie, voorzien van een diepe halslijn en gedurfde uitsparingen rond haar middel. Hoewel ze dit jaar niet genomineerd was voor een award, kleedde ze zich voor de gelegenheid toch op.

Met de throwback inspireerde ze trouwens ook actrice Kiernan Shipka, die in Mad Man de rol van Sally Draper vertolkt, fictieve dochter van Don en Betty Draper. De ster is vandaag 21 jaar en trok nog eens haar lieflijke jurk aan van op de Golden Globes in 2011.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer over Golden Globes

Aangeboden door onze partners

Niet te missen