Reconstructie van de moord. 

Reconstructie van de moord. ©  Mark DREESEN

PODCAST. Hoe een liefdesaffaire Jacky Roussard fataal wordt

Maaseik -

Jacky Roussard wordt op woensdagavond 12 juli 2006 kort voor middernacht in koelen bloede doodgeschoten op het koertje achter zijn frituur in Maaseik. Maar waarom moest de geliefde frituuruitbater dood? En wie vuurde dat ene schot af? Ontdek het in deel 2 van ‘De Frituurmoord’.

KP

Beluister hier deel 2 van ‘De Frituurmoord’:

Eén welgemikt schot in het achterhoofd wordt Jacky Roussard fataal. De schutter raakt er zelfs bijna mee weg, zo vertelden we in deel 1 van De Frituurmoord, want de moord wordt slechts per toeval ontdekt. Maar de politie heeft nog niet meteen een verdachte in beeld. Verschillende pistes worden nagetrokken, maar die leiden telkens tot niets.

BELUISTER OOK. De Frituurmoord, deel 1: hoe een tragisch ongeval plots moord bleek

Tot de speurders ineens hun pijlen richten op twee figuren die zelf de aandacht trekken: Manuela, de echtgenote van Jacky, en Mathy, een gemeenschappelijke vriend van het koppel die meehielp in de frituur. Wat hebben zij met de hele zaak te maken?

Luister jij liever in jouw favoriete app? Je vindt onze podcasts via Spotify, iTunes, Google Podcasts, Pocket Cast, Podcast Addict, ...

Reageren? Dat kan via podcast@hetbelangvanlimburg.be.

Benieuwd naar onze andere podcasts? In deze playlists (maar ook in bovengenoemde apps) ontdek je meer van ons werk:


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio