De kleuters Kers & Pit Heers gingen onlangs in carnavalsoutfit op raambezoek in woonzorgcentrum Berkenhof in Heers. 

De kleuters Kers & Pit Heers gingen onlangs in carnavalsoutfit op raambezoek in woonzorgcentrum Berkenhof in Heers. © RR

Kleuters Kers & Pit brengen raambezoek aan bewoners Berkenhof

Heers -

De kleuters van vrije basisschool Kers & Pit Heers gingen onlangs in carnavalsoutfit op raambezoek in woonzorgcentrum Berkenhof in Heers.

Voor het carnavalsfeest brachten ze de bewoners een verrassingsbezoekje. “Door corona konden ze onze bewoners niet binnen begroeten, maar dat hield de kinderen niet tegen om zich leuk te verkleden”, vertelt ergotherapeut Saskia Jurgens. “Ze deden een dansje in cirkels en maakten het hartjessymbool. Er werden ook veel luchtkusjes gegeven naar de bewoners op de eerste verdieping. Die genoten van het kleurrijke bezoek en zwaaiden vol enthousiasme terug.” De kleuters hadden zelfs voor een liefdevol cadeautje gezorgd om iedereen een hart onder de riem te steken. “Voor elke bewoner hebben ze een waxinelichthouder geknutseld in het thema van Valentijn. Die mochten ze vorige week in ontvangst nemen, samen met het valentijnscadeau van het woonzorgcentrum.”  

Frank Missotten

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio