©  Lidl

Lidl brengt opnieuw sneaker uit

Supermarktketen Lidl heeft opnieuw een paar sneakers uitgebracht. De schoen, in de traditionele Lidl-kleuren rood, geel en blauw, is te koop op hun webshop voor amper 12,99 euro. Vorige zomer deed Lidl iets gelijkaardigs en waren ze in geen tijd uitverkocht.

Na het succes van hun vorige collectie, denk daarbij aan de zogenaamde T-shirts en sokken, brengt de Duitse supermarktketen opnieuw een eigen sneaker op de markt. De schoen, die gedragen kan worden door mannen en vrouwen, is beschikbaar in tien maten en kan feilloos gecombineerd worden met een paar hippe Lidl-sokken of een T-shirt met hun logo.

Of de sneaker opnieuw een stormloop zal veroorzaken, is nog niet duidelijk. Toen Lidl vorige zomer voor het eerst op de proppen kwam met een eigen kledinglijn vlogen de artikelen de deur uit. Enkele uren na de lancering werden er al shirts en accessoires doorverkocht voor een (veel) hoger bedrag.

LEES OOK. Sokken, sneakers en T-shirts met Lidl logo razend populair: waarom is het zo cool om fout te zijn?

Wie interesse heeft, kan de sneaker hier bekijken. De schoen is beschikbaar in maat 37 tot en met 46 en kost 12,99 euro. De schoen is gemaakt uit PU, textiel, phylon en TPR.

(lla)

Meer over Lidl

Niet te missen