© Miet Debay

Jongste volleyballers Datovoc zeggen nee tegen pesten

Tongeren -

Ook de allerjongsten van de volleybalschool van Datovoc Tongeren zijn tegen pesten. Dat tonen ze door vier stippen op hun hand te tekenen. Zo nemen ze deel aan de actie van Ketnet en het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten.

Miet Debay

De officiële Vlaamse Week tegen Pesten wordt ieder jaar georganiseerd in de week voor de krokusvakantie en ging vrijdag 5 februari van start. Ketnet roept samen met het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten iedereen weer op om akkoord te gaan met de vier afspraken tegen pesten en vier stippen (die staan voor Samen Tegen Iemand Pesten) op hun hand te zetten en daar een foto van de te delen.

Ook de allerjongsten van de volleybalschool van Datovoc Tongeren zetten hun beste beentje voor om pesten te doen stoppen. Allemaal plaatsten ze alvast vier stippen op hun hand. Want ook in hun ploegsport kan pesten niet. Samen met hun trainsters Jolien Reweghs en Louise Palmans doen ze er dan ook alles aan zodat iedereen bij de groep hoort en niemand uitgesloten wordt.

Op de foto van links naar rechts: Nora, Jemima, Hanne, Harper, Lisa, Laura, Silke, Geike, Mila en de trainsters Jolien en Louise.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio