© HBvL

Drama voor olympisch kampioene Nafi Thiam: “Mijn hart is gebroken… Waarom jij?”

Het hart van Nafi Thiam is gebroken. De olympische kampioene verloor afgelopen weekend haar hond Titus, waarover ze een emotioneel bericht plaatst op haar Instagram-pagina.

Vincent Van Genechten

“Het is zo moeilijk voor mij om dit hier neer te schrijven”, aldus Thiam. “Maar jullie volgden Titus bij het opgroeien, dus ik moet jullie dit wel vertellen. In het midden van de nacht van zaterdag op zondag werden Niels en ik wakker door vreselijk gejank van Titus. Toen we beneden aankwamen, bleek dat hij een hartstilstand had gekregen. We hebben geprobeerd om hem te reanimeren terwijl de dierenarts op weg was. Ze kon echter niets meer voor hem doen. Ik ben nog steeds in shock en ik kan niet geloven dat hij niet langer bij ons is, ik zijn happy gezichtje niet meer kan zien, zijn gekke sprongetjes over dingen niet meer kan zien en hem niet meer overal naartoe kan nemen.”

De topatlete had haar hond nog maar sinds afgelopen zomer. “Ik kan niet begrijpen hoe dit kon gebeuren bij zo’n jonge en gezonde pup. En waarom net hij het moest zijn. Als het zo moest zijn, dan weet ik tenminste dat we de beste tijd ooit samen hadden. Het huis is nu leeg zonder hem. Je was de beste hond die ik me kon wensen, bedankt voor alle herinneringen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer