Academie Haspengouw streamt vrijdag en zaterdag hoogtepunten

Nieuwerkerken -

6 februari is traditioneel de Dag van de Academies. Ook Academie Haspengouw, met vestigingen in Nieuwerkerken en Kozen, zet haar beste beentje voor. Vrijdagavond en zaterdag worden een aantal hoogtepunten van de leerlingen en leerkrachten uit de afdeling Podium gestreamd.

“We hadden gehoopt om voor deze gelegenheid een live- stream met corona-proof concertjes te kunnen organiseren. Maar de meest recente verstrenging van de regels in regio Haspengouw stak daar een stokje voor. Maar we lieten het hoofd niet hangen en komen nu met een alternatief” zo laat de Academie Haspengouw weten.

Op vrijdagavond 5 februari om 19.30 uur wordt een selectie uit de opname van Le Devin Du Village gestreamd. Aan deze opera werkten enkele jaren geleden een aantal leerlingen en leerkrachten van de Academie mee.

Op zaterdag 6 februari om 10 uur staar er een ‘live-stream’ op het programma met archiefbeelden. Zo zullen toonmomenten, opnames uit het leraarsconcert, promovideo’s en home-video’s van leerlingen worden getoond. “We willen ongeveer een uurtje mooie herinneringen ophalen van en voor de leerlingen”, aldus nog de Academie

Alles is te volgen via www.ahpodium.be/ahpstreamt len


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio