©  ISOPIX

Hailey Bieber start met haar eigen cosmeticamerk Roche

Hailey Bieber heeft al jaren plannen om een eigen cosmeticamerk op te richten, maar nu heeft het er alles van weg dat dat er ook effectief zal komen. Zo heeft ze zopas de naam Roche vastgelegd, meldt entertainmentwebsite TMZ.

flb

Hailey Bieber heeft de naam Roche vastgelegd om een assortiment aan “wellnessproducten, bad- en doucheproducten, schoonheidscrèmes, spullen voor persoonlijke hygiëne, cosmetica, make-up, parfum, haarverzorging en huidverzorging” aan de man te brengen. Algemeen wordt verwacht dat ze zich in eerste instantie op huidverzorging zal concentreren.

Het is zeker niet de eerste poging van het model om een eigen cosmeticamerk op te starten. Zo probeerde ze eerder de naam Bieber Beauty vast te leggen bij het U.S. Patent & Trademark Office, maar dat was in strijd met een eerdere aanvraag van haar man Justin Bieber. Ook de namen Dew Beauty en Dewy Beauty passeerden de revue, maar het werd dus uiteindelijk Roche. Roche is haar tweede naam, net zoals Justin zijn tweede naam gebruikte voor zijn kledinglijn Drew House.

Het is bovendien ook niet haar eerste uitstapje in de wereld van de cosmetica. Zo heeft ze nu een samenwerking met Bareminerals lopen en eerder werd ze ook al aan boord gehaald door L’Oréal en Modelco. Met die laatste lanceerde ze in 2016 trouwens nog een make-upcollectie.

Wanneer Roche wordt gelanceerd, is voorlopig nog onduidelijk. Wel is er al een Instagram aangemaakt die ondertussen bijna 15.000 volgers telt, maar waar nog geen berichten verschenen. Het enige wat er staat, is dat we het merk in 2021 mogen verwachten.

Niet te missen