©  Catwalk Pictures

Alber Elbaz maakt zijn comeback tijdens Parijse coutureweek

Felle tinten blauw, geel, groen en roze, baljurken, sneakers, parelkettingen en leggings. Alber Elbaz maakte op woensdag zijn comeback tijdens de Parijse coutureweek met een collectie die volledig zijn unieke, humoristische stijl weerspiegelt.

VVA

Alber Elbaz is terug. De Israëlische modeontwerper, die jarenlang aan het hoofd van Lanvin stond, maakte eerder al bekend dat hij zelf met een modelabel op de proppen zou komen in januari. Woensdag was het dan eindelijk zover. Tijdens de Parijse coutureweek stelde Alber Elbaz zijn eerste collectie van AZ Factory voor.

De eigenzinnige ontwerper presenteerde zijn collectie aan de hand van een video, die gepubliceerd werd op het YouTube-kanaal van het merk. De outfits stralen stuk voor stuk de unieke signatuur van de ontwerper uit. Dramatische mouwen, leggings, aansluitende stretchjurken, volumineuze baljurken, sneakers met puntneuzen, opvallende parelkettingen en satijnen pyjama’s worden gemixt en gematcht tot een speels geheel, in klassiek wit of zwart of felle tinten blauw, roze, geel of groen.

" style="width:100%;" data-video-embed-id="" data-video-target-id="video-player-" data-video-brand="hbvl" data-recommendations-account-id="NjJhXY2Y3V4E" data-recommendations-playlist-id="8JJAK8yIxYcC" data-has-recommendations="true" class="js-theoplayer-placeholder" >

Niet te missen