Een coronatest bij Jill was negatief, dus ze mag snel weer naar het -huis. Vandaag wellicht. 

Een coronatest bij Jill was negatief, dus ze mag snel weer naar het -huis. Vandaag wellicht. ©  vier

Na korte ziekenhuisopname: Jill mag het huis van ‘Big brother’ weer in

Het was eventjes schrikken, kandidate Jill die op een nacht onwel werd in het huis van Big brother. Na een korte ziekenhuisopname ging het al snel beter, maar toch moest ze nog eventjes wachten op de uitslag van een coronatest voor ze het huis terug binnen mocht. De test bleek negatief, dus in de loop van de dag duikt ze wellicht weer op.

Wout Desmytere

Vorige week werd het eventjes spannend in Big brother: Jill (22) voelde zich erg ziek. Toen er paniek uitbrak onder de kandidaten, greep de productie in en werd Jill donderdagnacht met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na een uitgebreide controle bleek ze in orde te zijn. Ze voelde zich ook veel beter, maar toch kon ze niet meteen terug naar het Big brother-huis. Coronamaatregelen, weet u wel.

LEES OOK. ‘Big brother’-kandidate Jill afgevoerd naar ziekenhuis, ze reageert zelf op de comotie

De Nederlandse kandidate bracht enkele dagen in quarantaine door, op hotel. Nu de uitslag van haar coronatest negatief blijkt, zal ze wellicht vandaag opnieuw haar opwachting maken. Haar ziekenhuisopname heeft haar alvast één voordeel opgeleverd: ze kan deze week niet genomineerd worden. De strijd gaat tussen de Nederlandse Els (34) en de Belgische Patrick (59). Donderdag weten we wie het spel verlaat.

Bekijk hier onze volledige tv-gids

MEEST BEKEKEN VIDEO'S