TIPS. Een schouderklopje voor nieuwe mama’s en je sterrenbeeld op sneakers

Elke week tippen lifestyleredactrices Hanne en Lien trends, places to be en de leukste hebbedingen.

Hanne Vandenweghe

Schouderklopje voor mama’s

Je baby’s evolutie in de kijker plaatsen met mijlpaalkaartjes? Kan, maar als kersverse mama verdien je heus zelf een schouderklopje. Maison Slash heeft een pakket met 52 kaarten ontworpen die je prijzen als moeder. Goed voor een compliment op weekbasis als cadeau aan jezelf of een vriendin. Zo werkt het: laat je baby poseren met de kaart en deel het resultaat met je netwerk. Prijs: 14,99 euro.

maison-slash-shop.myshopify.com

 

Vitaminen voor de huid

Je huid doen stralen nog voor de lente begint? Het nieuwe Q10-gamma van verzorgingsmerk Nivea bevat onder meer vitamine C en E en belooft een drievoudige antioxiderende werking. Het beoogde resultaat? Een huidmetabolisme dat dynamiseert en beschermt, rimpels reduceert en sporen van vermoeidheid verdoezelt. Prijs: 12,49 euro voor de dag- en nachtcrème.

www.nivea.be

 

Astrologische sneakers

Wat het jaar in petto heeft, kunnen deze klassieke OG Authentic LX sneakers van Vans je niet vertellen. Maar de Zweedse kunstenaar Johannes Wieser heeft ze wel zo ontworpen dat ze bij elk sterrenbeeld passen. De Engelse namen - van Gemini tot Sagittarius - zijn graffitigewijs op de schoenen geborduurd. Prijs: 120 euro.

www.vans.be

 

Eerlijke chocoladerepen

De nieuwe repen van Tony’s Chocolonely komen je misschien bekend voor… en dat is helemaal de bedoeling. Met de lookalike-verpakkingen wil het merk de aandacht vestigen op moderne slavernij en illegale kinderarbeid die nog steeds een issue zijn in de huidige chocolade-industrie. De zogenoemde Sweet Solution-repen moeten een stimulans zijn om slaafvrij de norm te maken. Per vier te koop voor 13,95 euro bij Delhaize (28 januari) en in de webshop van het merk.

tonyschocolonely.com

 

Niet te missen