Michel Virolan, een goede vriend van goudsmid Stephan Peigneux, krijgt na de moord op Brigitte Bex plots alle aandacht van de politie. 

Michel Virolan, een goede vriend van goudsmid Stephan Peigneux, krijgt na de moord op Brigitte Bex plots alle aandacht van de politie. ©  Serge Minten

PODCAST. Wie is de zwarte adonis aan de zijde van goudsmid Peigneux?

Hasselt -

In de eerste episode van onze nieuwe podcastreeks ‘Van Moord tot Verdict’ kon u horen hoe de Tongerse juwelier Stephan Peigneux in het vizier komt van de speurders nadat zijn vrouw Brigitte Bex vermoord wordt tijdens een ogenschijnlijke homejacking. Wat heeft de goudsmid te verbergen? Luister hier naar deel 2 van ‘De Man met de Gouden Handen’.

Dossier 1 ‘De Man met de Gouden Handen (deel 2)’ kan je hier beluisteren. Donderdag verschijnt deel 3.

Wat gebeurt er wanneer de politie de polissen van vier levensverzekeringen ontdekt, met vervalste handtekeningen? En vooral: wie is de zwarte, Parijse adonis op wiens schouder Stephan uithuilt tijdens de begrafenis van Brigitte, en die plots alle aandacht krijgt van de politie?

BELUISTER OOK. Gijzeling van juweliersvrouw wordt moord: beluister hier aflevering 1 van onze nieuwe podcast

Beluister hier alle afleveringen van onze vorige podcast ‘Wáár is Elke Wevers? Het mysterie uitgespit’

Luister nu gratis naar ‘Van Moord tot Verdict’, episode 1: ‘De Man met de Gouden Handen’ in onze app, via hbvl.be/podcast of via Spotify, iTunes, Google Podcasts, Pocket Cast, Podcast Addict, ...

Reageren? Dat kan via podcast@hetbelangvanlimburg.be.

Meer over Van Moord tot Verdict