©  ISOPIX

Brooklyn Beckham laat tattoo zetten van verloofde, de respons is genadeloos

Brooklyn Beckham (21), de oudste zoon van David en Victoria, heeft in zijn nek een flinke tattoo laten zetten. Het gaat om een liefdesbrief van zijn verloofde Nicola Peltz met daarboven ook haar ogen. Hij deelde daarvan een foto op Instagram, maar al snel werd er flink mee gelachen.

flb

De liefde doet gekke dingen met mensen. In het geval van Brooklyn Beckham uit zich dat in een reusachtige tattoo op zijn nek. In juli vorig jaar verloofde hij zich met de 26-jarige Amerikaanse actrice Nicola Peltz en de liefde lijkt sindsdien allesbehalve bekoeld te zijn. Daarom liet hij een liefdesbrief van haar op zijn huid zetten, met daarboven haar twee ogen die hij eerder al liet plaatsen.

Achteraf deelde hij op Instagram een foto van het resultaat. De tekst gaat als volgt: “Mijn jongen voor altijd. Lees dit telkens als je je angstig voelt. Ik wil dat je weet hoe graag gezien je bent. Je ben de liefste persoon die ik ooit heb ontmoet en ik hoop dat ik nooit een dag zal leven zonder jouw liefde. Ik vind je fantastisch. We kunnen samen alles overwinnen als je rustig blijft ademen en daarin vertrouwt. Ik hou onmetelijk veel van jou.”

De tattoo is al het vijfde eerbetoon aan zijn verloofde op zijn lichaam, maar niet iedereen ziet het dit keer als een romantische daad. Het exemplaar in zijn nek werkt bij velen namelijk op de lachspieren. Zo vragen heel wat fans zich af wat hij ooit zal doen als de relatie spaak loopt. Bovendien vinden zijn volgers het ook hilarisch dat er Lees dit telkens als je je angstig voelt staat, terwijl de tattoo in zijn nek staat en hij ze dus helemaal niet kan lezen. Ook de combinatie met haar ogen noemen velen creepy.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet te missen