©  Instagram

17-jarige ‘liefdeskind van Poetin’ pronkt met luxeleventje op sociale media

Maakt u kennis met Elizaveta, ook wel bekend als ’Luiza’. Volgens de Russische oppositieleider Alexei Navalny is zij de dochter van de inmiddels steenrijke schoonmaakster Svetlana Krivonogikh en niemand minder dan de Russische president Vladimir Poetin (68).

De Telegraaf

Haar dochter, de 17-jarige Elizaveta, zou het liefdeskind zijn van Svetlana en haar suikeroompje: de huidige baas van het land. Bewijzen daarvoor zijn niet hard: Elizaveta zelf reageerde op social media vragen over haar vader met de mededeling dat er op haar geboortebewijs geen vader wordt genoemd. Wel wordt zij bij gebrek aan een vader daar Vladimorovna genoemd (dochter van Vladimir), zo schrijft de New York Post.

Alexei Navalny openbaarde het Instagram-account van ’Luiza’, zoals de tiener zichzelf graag noemt. Daar lijkt ze niet onder te lijden. Sterker nog: ze noteerde in een mum van tijd tienduizenden nieuwe volgers op haar kanaal. De plaatjes die zij deelt ademen vooral luxe uit. Ze houdt van dure merken en dure winkelstraten en trekt zich feestend en champagne nippend maar weinig aan van welke coronarestricties dan ook. Het leverde haar veel kritiek op, waar ze zich ook maar weinig van aan lijkt te trekken.

Er hangt een zweem van geheimzinnigheid rond de vermeende kinderen van Vladimir Poetin. Toen Elizaveta werd geboren was Poetin nog officieel getrouwd met Ljudmila. Met zijn echtgenote zou hij twee dochters hebben, Maria en Ekaterina, maar die hield hij graag buiten de publiciteit. Er zijn amper foto’s bekend van de twee. Ook (publiek) geheim was zijn affaire met gymnaste Alina Kabaeva, bij wie hij meerdere kinderen zou hebben verwekt. Een krant die het in 2008 waagde te publiceren over een verloving van Poetin en Kabaeva werd gesloten, maar dat stopte de geruchten nauwelijks. Van een echte verloving kwam het vervolgens niet meer.

LEES OOK. Opgesloten Navalny onthult “Poetins grootste geheim”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer