H&M maakt nieuwe designersamenwerking met Simone Rocha bekend

Tulejurken, parelschoenen en fonkelende juwelen. Niemand minder dan Simone Rocha is de volgende modeontwerpster die met H&M een designersamenwerking aangaat. En zo treedt de Ierse ontwerpster in de illustere voetstappen van Stella McCartney, Balmain, Moschino en nog zoveel andere grootmeesters uit de modewereld.

VVA

H&M maakte op donderdag zijn allernieuwste designersamenwerking bekend. Dit keer selecteerde het kledingmerk de Ierse ontwerpster Simone Rocha, de allereerste ontwerpster uit Ierland die ooit een dergelijke samenwerking aanging overigens. Blijkbaar stond de ontwerpster ook al enige tijd op het wensenlijstje van H&M.

“We waren echt geïnspireerd om samen te werken met een vrouwelijke ontwerpster, die zoveel tijd besteedt aan hedendaagse vrouwelijkheid en die zo toegewijd is aan uitmuntendheid in ambacht en design, van het proces van het ontwikkelen van speciale verzinsels, tot het duwen van silhouetten, vormen en verfraaiingen”, vertelt Ann-Sofie Johansson, creatief adviseur bij H&M hierover.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De collectie wordt op 11 maart gelanceerd en bevat kledingstukken voor mannen, vrouwen en kinderen. De verkoop gebeurt via de website en in twee geselecteerde winkels, namelijk in de winkel op de Meir in Antwerpen en in de winkel in de Elsenesesteenweg in Brussel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet te missen