©  ISOPIX

Kim Kardashian verschijnt op Instagram zonder haar trouwring

Het begint er steeds meer op te lijken dat Kim Kardashian en Kanye West toch echt uit elkaar zijn. De realityster deelde op Instagram foto’s van zichzelf waarop ze geen trouwring draagt.

flb

Twee weken lang deelde Kim Kardashian geen enkele foto op haar Instagramfeed, een eeuwigheid in het leven van de realityster met net geen 200 miljoen volgers. Ze maakte haar comeback dinsdag onder meer met enkele promotiefoto’s voor haar shapewearmerk SKIMS en wenste haar goede vriendin Allison Statter enkele uren later ook een gelukkige verjaardag.

Opvallend is dat op geen enkele van de foto’s nog haar trouwring te zien is. Eerder verscheen de realityster ook al met een kale ringvinger op sociale media, maar na reacties van oplettende volgers verwijderde ze al het ‘bewijsmateriaal’.

Al maanden wordt gefluisterd dat het huwelijk van Kim en Kanye na ruim zes jaar is gestrand. Het stel, dat samen vier kinderen heeft, zou ook al enige tijd niet meer samenwonen. Ingewijden zeiden onlangs dat Kim een scheidingsadvocaat in handen heeft genomen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.