©  Photo News

Make-upartiest van de sterren Pat McGrath ontvangt eretitel van de Queen

Pat McGrath heeft voor de tweede keer een eretitel van de Britse Queen ontvangen. Eerder al werd ze in de bloemetjes gezet voor haar bijdrage aan de beautysector in haar thuisland, nu wordt ze ook in de kijker gezet omdat ze bijdraagt tot meer diversiteit in de Britse samenleving.

VVABron: Independent

Elk jaar publiceert het Britse hof een lijst met namen van Britten die een opmerkelijke bijdrage geleverd hebben aan hun thuisland, de zogenaamde Queen’s New Year Honours, en de genomineerden ontvangen hiervoor diverse eretitels. Pat McGrath, één van de populairste make-upartiesten wereldwijd, kreeg er ook eentje. Zij werd geridderd tot Dame, de vrouwelijke versie voor het ridderschap, omdat ze bijdraagt tot meer diversiteit in haar thuisland.

De Britse kreeg in 2014 ook al een eretitel, toen voor haar bijdrage aan de Britse beautysector. Pat McGrath is niet voor niets één van de meest gevraagde make-upartiesten ter wereld, zowel door modehuizen tijdens de modeweken als door internationale sterren voor rodeloperevenementen. Ze heeft ook een succesvolle make-uplijn, met bekende fans als Hailey Bieber en Naomi Campbell. Anna Wintour van Vogue bestempelt haar dan ook als “één van de meest invloedrijke make-upartiesten wereldwijd”.

Op Instagram post ze dat ze enorm trots is op haar eretitel en bedankt ze iedereen voor de onvoorwaardelijke steun. “Nooit in mijn wildste dromen kon ik mij voorstellen dat Her Majesty Queen Elizabeth I mij deze erkenning zou schenken. Ik draag deze eretitel op aan alle make-upartiesten overal ter wereld. Geef nooit je dromen op. Met hard werk, creativiteit en doorzetting is alles mogelijk.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet te missen