Hasseltse onderneemster wordt kerstvrouw en schenkt een jaar lang make-up weg

De Hasseltse onderneemster Caroline Rigo komt met een opmerkelijke kerstactie. En die kan op heel wat bijval rekenen.

Doorgaans is onderneemster Caroline Rigo van het natural make-up merk Cent Pur Cent een goedlachse spraakwaterval, maar de voorbije dagen kreeg ze het behoorlijk lastig bij het lezen van de vele aangrijpende verhalen. “Elk jaar maken we een lijstje van wat we graag willen met de feestdagen. Sommige lijstjes zijn eindeloos lang, sommige bestaan slechts uit één ding. Maar er zijn zoveel mensen rondom ons die geen lijstjes kunnen maken, omdat ze niemand hebben die iets voor hen koopt, omdat ze het zelf financieel niet aankunnen of duizend andere redenen. Dit jaar wil ik één iemand een oprecht hart onder de riem steken en speel ik zelf voor kerstvrouw door een jaar lang make-up te schenken aan die persoon.”

De oproep van Caroline Rigo is alvast niet in dovemans oren gevallen, want de voorbije dagen werd ze overspoeld met reacties: “Ik heb regelmatig een traantje weggepinkt. Voor mensen die zwaar ziek zijn, komen de strenge coronamaatregelen er nog eens bovenop en dat maakt het allemaal niet eenvoudiger. Wat mij wel gelukkig maakt en troost, zijn de warme reacties van mensen die het andere mensen gunnen. Door elkaar blij te maken kom je tot het ultieme geluk. Elkaar helpen, elkaar beter en mooier laten voelen. Met make-up voelen vrouwen zich vaak ook beter en dat is wat we een jaar lang wegschenken.”

Mensen die iemand kennen waarvan ze vinden dat die dit hart onder de riem verdient in de vorm van een jaar lang gratis make-up, kunnen nog tot komende woensdag een mailtje sturen naar caroline@rigorgeous.be. De gelukkige wordt op vrijdag 18 december bekendgemaakt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer