© Ellen Vanleeuw

© Ellen Vanleeuw

© Ellen Vanleeuw

© Ellen Vanleeuw

© Ellen Vanleeuw

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

‘Sint digitaal’ op bezoek in VBS Het Kozijntje

Nieuwerkerken -

Naar jaarlijkse gewoonte zakken de Sint en zijn Pieten op de vrijdag voor pakjesavond af naar VBS Het Kozijntje met hun Sintmobiel. Door het coronavirus kon dat dit jaar niet doorgaan. Daarom bracht de Sint dit jaar een digitale boodschap.

Ellen Vanleeuw

Door het coronavirus mogen mensen van buiten de bubbel van de speelplaats niet betreden, zelfs de Sint niet. In coronatijd werkt hij van thuis uit. De kinderen van VBS Het Kozijntje zijn al een tijdje bezig met de voorbereidingen van dit jaarlijks hoog bezoek. Er werden mijters en pietenmutsen geknutseld, liedjes gezongen en schoentjes gezet.

Op vrijdag lag er in elke klas een USB-stick met een gepersonaliseerde boodschap van de Sint en zijn pieten. Elke klas heeft in zijn eigen bubbel, op hetzelfde moment, naar de boodschap van de Sint gekeken. De kinderen moesten opdrachten uitvoeren, hebben liedjes gezongen en kregen een snoepzakje en speelgoed om samen in de klas te gebruiken. De kinderen vonden het digitaal bezoek geweldig. Geen bange kindjes dit keer, maar wel enthousiaste kindjes met een heel verhaal over ‘Sint digitaal’.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio