©  ISOPIX

Prins William en Kate Middleton moeten afscheid nemen van hondje

De Britse prins William en zijn vrouw Kate Middleton hebben afgelopen weekend afscheid moeten nemen van hun trouwe viervoeter Lupo. De cockerspaniël woonde negen jaar bij hen. Op Instagram brachten de royals een warm eerbetoon aan de hond.

vwh

De hertog en hertogin van Cambridge lieten afgelopen weekend via het Instagramaccount Kensington Royal weten dat hun hond, Lupo, naar de eeuwige jachtvelden is vertrokken. De zwarte cockerspaniël was een huwelijkscadeau van James Middleton, de broer van Kate.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Helaas is onze lieve hond overleden”, stond er bij een foto van het dier. “Hij is de afgelopen negen jaar het hart van onze familie geweest en we zullen hem zo missen.” Prins William en Kate deelden in de loop der jaren geregeld foto’s van Lupo. Hij verscheen in 2013 onder meer op een familiefoto, kort nadat prins George was geboren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

James Middleton heeft het huisdier op zijn Instagrampagina ook herdacht. “Niets kan je ooit voorbereiden op het verlies van een hond. Voor degenen die nog nooit een hond hebben gehad, kan het moeilijk zijn om het verlies te begrijpen”, schreef hij bij een reeks foto’s van Lupo.

Meer over royalty

Niet te missen