Eén jaar gratis winkelen te winnen, sinterklaaszoektocht én tovercadeaubonnen bij Wellense handelaren

Wellen -

Er wordt getoverd dit najaar in Wellen met speciale cadeaubonnen. De Wellense middenstand hoopt de inwoners op die manier warm te maken, om lokaal te shoppen. Ze organiseren ook een corona-proof sinterklaaszoektocht én een grote eindejaarsactie.

Dat alles moet er voor zorgen dat de winkels in Wellen opnieuw herstellen in deze moeilijke coronatijden. Kinderen tot 12 jaar met een goede speurneus, kunnen in het centrum van de gemeente alvast letters zoeken in de etalages. Wie daar een zin mee kan vormen, maakt kans op een Samsung tablet. De eerste honderd deelnemertjes krijgen trouwens sowieso een prijsje.

Via een ‘shop in Wellenkaart’ kunnen de grotere klanten in het najaar voor 8.000 euro aan prijzen winnen. Hoofdprijs is één jaar gratis winkelen (ter waarde van 5.000 euro), naast drie andere topprijzen te waarde van elk 1.000 euro. Met de lokale cadeaubonnen van Wellen is dit najaar ook al iets speciaals aan de hand: wie er één koopt zal merken dat ze allemaal 20 procent méér waard zijn. Koop je een bon van 100 euro, dan krijg je er dus één ter waarde van 120 euro. De lokale cadeaubonnen kunnen dus een beetje toveren. Met steun van de gemeente Wellen, willen de handelaar zo het lokaal winkelen promoten.

Op de website van Wellense middenstand staan alle acties uitvoerig uitgelegd.  TR


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio