© Koen Nijsen

Sinterklaas is in Bocholt in alle stilte aangekomen

Bocholt -

Omdat de geplande sinterklaasshow en intocht van Sint en zijn Pieten in Bocholt helaas niet kunnen doorgaan door dat groot en onzichtbaar coronamonster, heeft Sinterklaas toch een leuke boodschap voor alle Bocholter kindjes.

Koen Nijsen

"Beste kindjes van Bocholt, ik kan jullie tekeningen dit jaar niet persoonlijk ontvangen en dat vind ik heel erg. Maar niet getreurd! Ik zou jullie willen vragen op op de website van de gemeente Bocholt één van de zes sinterklaastekeningen te downloaden. Je papa en mama zullen je daar zeker bij helpen. Daarna moet jij die tekening inkleuren en ze vervolgens deponeren in de ‘Sint brievenbus’ aan ’t Huis van de gemeente in Bocholt. Elk kindje dat zijn of haar tekening in de ‘Sint brievenbus’ stopt, krijgt thuis een snoepzak geleverd (maximum 1 snoepzak/kind). Je mag je tekening nog in de knalrode brievenbus steken tot en met 24 november aanstaande."

Bericht aan de ouders: post de brief zeker in de ‘Sint brievenbus’ aan ’t Huis van de gemeente en niet in een brievenbus van Bpost. Vergeet niet om duidelijk naam en adres te vermelden, anders weten de Pieten niet in welke brievenbus de snoepzak moet afgeleverd worden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio