©  Photo News

Jennifer Lopez laat eerste teaser los van haar make-upmerk JLo Beauty

Jennifer Lopez kondigde in augustus de lancering van JLo Beauty aan, haar eigen make-upmerk. Nu heeft ze voor het eerst ook een tipje van de sluier opgelicht op Instagram. Het gaat om een promofilmpje en in een adem maakte ze ook de lanceringsdatum bekend.

flb

Jennifer Lopez (51) is de volgende ster in het rijtje die zal uitpakken met een eigen beautylijn. Op 1 december is het zover en dan wordt een eerste “geheime” lancering verwacht, meldt ze op Instagram. Op 8 december zouden de eerste producten vervolgens verkrijgbaar moeten zijn voor fans die zich daarvoor hebben aangemeld. Op 1 januari staat pas de officiële lancering op de agenda.

In afwachting daarvan heeft ze alvast een teaserfilmpje vrijgegeven. “Als vrouw staan er altijd mensen klaar om je meteen af te schrijven. Ik bleef wachten tot dat zou gebeuren, tot ik me plots realiseerde dat ik dat niet zou laten gebeuren. Het gaat over grenzeloos zijn. Het gaat over krachtig zijn en begrip. Schoonheid heeft eigenlijk geen vervaldatum”, klinkt het daarin.

Uit welke producten de lijn allemaal zal bestaan, blijft voorlopig onduidelijk. In december vorig jaar liet ze wel het handelsmerk JLo Beauty registreren voor cosmetica en huidverzorging, “inclusief vochtinbrengende crèmes, reinigingsmiddelen, zeep, gels, lotions, serums, maskers en zowel gezichts- als lichaamscrèmes”.

JLo Beauty wordt voor Jennifer Lopez ook niet haar eerste uitstap in de wereld van cosmetica. Zo runt ze al sinds 2002 haar eigen parfumlijn. Die zou haar al 1,6 miljard euro hebben opgeleverd. In 2018 werkte ze ook samen met Inglot Cosmetics aan een collectie van zeventig items.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet te missen