Aangeboden door Samsung

© Samsung

Flexibel en ultrakrachtig

De tablet die - eindelijk - een laptop helemaal kan vervangen

Steeds meer mensen kiezen voor een krachtige tablet, zoals de Samsung Galaxy Tab S7 en S7+, in plaats van een laptop. Tablets zijn speelgoed? Neen hoor, dat klopt allang niet meer. De nieuwe generatie biedt het beste van beide werelden voor alle werkers én voor ontspanning.

Met de lancering van de Galaxy Tab S7 en S7+ gaf Samsung het krachtige signaal dat de tablet niet enkel voor ontspanning geschikt is. Qua rekenkracht en mogelijkheden doen tablets niet onder voor klassieke laptops, terwijl ze wel flexibeler en veelzijdiger zijn. Het was behoorlijk uitdagend, maar Samsung is erin geslaagd om tablets te ontwerpen die in alle mogelijk werksituaties je optimaal ondersteunen. Thuiswerkers ontdekken bovendien snel dat deze Samsung-tablets ook gewoon heel praktisch zijn. Als er iemand anders in de woonkamer een webpresentatie moet volgen, verhuis jij in een wip met je volledige toestel naar de tafel in de keuken.

Je gebruikt ze hoe jij wilt

De Galaxy Tab S7 en S7+ zijn dun en licht. Dat maakt deze fraaie tablets heel makkelijk om in de hand te gebruiken. Mails verwerken of een document checken gaat heel vlot. Moet je een webmeeting bijwonen? Met de Book Cover kun je deze tablets perfect positioneren op een tafel. Maar ook voor complexere taken kun je met deze Samsung-tablets aan de slag. Een sterke troef is de S Pen waarmee je op het scherm kunt schrijven. Deze pen is uniek voor Samsung en is nu nauwkeuriger dan ooit. Heb je opeens een geweldig idee? Pen het snel neer op de Galaxy Tab S7 of S7+, of maak een schets. Met de S Pen kun je ook ongezien vlot notities maken op PDF’s in Samsung Note. Je collega’s zullen verbaasd zijn als je zo snel je feedback terugstuurt.


 

 © Samsung

Bureaublad hoef je niet te missen

Met de KeyBoard Cover transformeren de Galaxy Tab S7 en S7+ in een laptop met volledig toetsenbord en touchpad. Zodra je de Samsung-tablets op deze manier in gebruik neemt, verandert het scherm. Je krijgt een bureaublad te zien met apps en documenten, net zoals op een pc. Dat werkt heel vertrouwd. Over vertrouwd gesproken, je kunt in deze modus ook probleemloos de Office-apps van Microsoft gebruiken. Tekst bewerken in Word of een presentatie in PowerPoint op punt stellen, het kan allemaal. Vanuit Samsung Notes exporteer je ook met een tik een PDF naar de Office-apps. Clouddiensten maken het heel makkelijk om bestanden en documenten te delen en veilig te bewaren. Je mist eigenlijk niets.

Echte mobiele werkers

Door de aanwezigheid van snelle WiFi schiet je op het vlak van connectiviteit nergens iets te kort. Echt altijd online zijn? Dan is er ook een 5G-versie van de S7 en S7+. Een groot pluspunt is de uitstekende autonomie van deze Samsung-tablets. De batterij van de Galaxy Tab S7+ laat je tot 14 uur lang doorwerken, met de Galaxy Tab S7 haal je zelfs tot 15 uur. Dankzij Super Fast Charging zijn ze ook in een wip weer opgeladen. En ook belangrijk: Samsung zet beveiliging hoog op de agenda, zodat je gegevens altijd veilig blijven. Je kunt ook rekenen op drie grote updates voor het Android-besturingssysteem, een garantie die nog altijd zeldzaam is bij mobiele toestellen.


 

 © Samsung

Flexibeler dan de rest

Op technologisch vlak en qua softwaremogelijkheden zijn de Samsung Galaxy Tab S7 en S7+ baanbrekende toestellen. Maar het is die ongelooflijke flexibiliteit die je bij een klassieke laptop niet vindt die echt het verschil maakt. Tijd om een nieuw werkpaard in huis te halen? Dit is het goede moment, want tot 3 januari krijg je tot 115 euro terugbetaald als je een Tab S7 of S7+ samen met een handige Keyboard Cover aanschaft.