Aangeboden door Samsung

© Samsung

Gamen en filmkijken in hoge kwaliteit

De Galaxy Tab S7/S7+ als ultieme tweede scherm

Met de Galaxy Tab S7 en S7+ van Samsung is de tablet weer je beste sofavriend. Met zijn immense scherm kan deze vooruitstrevende tablet wedijveren met je tv als je films wilt bekijken, gamen of chillen op het internet.

Word het vanavond ‘Blind Gekocht’ of ‘Star Trek: Discovery’? Als je huishouden struikelt over die keuze is het wel handig om een tweede scherm in huis te hebben. Dan is het eenvoudig: de ene neemt de tv, de andere kijkt via de tablet. Een rol die helemaal op het lijf is geschreven van de nieuwe Galaxy Tab S7 en S7+ van Samsung. Het grote scherm van deze baanbrekende toestellen toont net zoals je nieuwe tv meeslepende HDR10+-video en produceert fantastisch Dolby Atmos-geluid. Je beleeft films en series via Netflix, Disney+ of andere streamingdiensten dus echt in een adembenemende kwaliteit. Ruziën over wie de tv mag gebruiken? Hoeft niet. Als je kijkt via het grote scherm van deze Samsung-tablets boet je niets in. Het is een echte cinematografische grootbeeldervaring. Dat de schermranden superklein zijn, helpt nog meer om je onder te dompelen in een film of game.

Ultieme beeldkwaliteit

De Galaxy Tab S7 en S7+ zijn de vooruitstrevendste tablets op de markt. Op het vlak van hardware onder de motorkap en qua het scherm kan het bijna niet beter. De Galaxy Tab S7 komt met een grootse display van 11 inch diagonaal; de Galaxy Tab S7+ bezit zelfs een verbluffend 12,4 inch groot Super AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Dat wil zeggen dat er 120 keer per seconde een nieuw beeld wordt getoond, wat dubbel zo snel is als de meeste andere tablets. Het resultaat is een beeld dat heel rustig overkomt, vooral als er beweging is. Als je door de Insta-feed scrollt, glijden de foto’s vloeiend en zonder te verspringen voorbij. Beide tablets hebben zoveel beeldpunten dat enkel het woord ‘haarscherp’ op zijn plaats is.


 

 © Samsung

Ideaal om te gamen

120 Hz is ook een immens voordeel als je gamet, vooral als je games speelt met veel hechtische actie. Denk aan racegames of Battle Royales, waar je echt iets hebt aan hoge frameratio’s. De Samsung-tablets hebben het gamen gewoonweg in het DNA zitten. De touchresponsetijd is teruggebracht naar 35 ms bijvoorbeeld, waardoor je bliksemsnel kunt reageren op de moves van tegenstrevers. Er is ook de samenwerking met Microsoft, waardoor je een Xbox-controller draadloos kunt verbinden met de Galaxy Tab S7 en S7+. Dankzij de Xbox Game Pass Ultimate speel je gewoon je favoriete Xbox-games - zelfs als de tv bezet is. En dat kan overal, want de Galaxy Tab S7-tablets hebben de nieuwste WiFi- en 5G-technologie aan boord.

Machtig geluid

De beeldkwaliteit en prestaties zijn top, maar hoe zit het met het geluid? Filmsliefhebbers en games weten dat het pas echt meeslepend wordt als je soundtracks machtig aangeleverd krijgt. Dankzij Dolby Atmos (de surroundtechnologie die eveneens in bioscopen wordt gebruikt) en het Quad Speaker-systeem van studiospecialist AKG scoren de Galaxy Tab S7 en S7+ enorm op dit vlak. Films, games en je muziek klinken heel overtuigend en omhullend. Wil je de favoriete tv-serie van je vriend niet verstoren? Haal er gewoon een draadloze hoofdtelefoon bij en zet je binge-watchsessie gewoon verder op deze tablets.


 

 © Samsung

Gemaakt om te ontspannen

Komen we terug bij de vraag: “Wie krijgt de tv en wie het tweede scherm?” Als dat tweede scherm in huis een Samsung Galaxy Tab S7 of S7+ is, is die vraag snel beantwoord. De combinatie van een geavanceerd en groot scherm, de allerbeste prestaties én machtig geluid maken deze nieuwe Samsung-tablets de beste keuze als je compromisloos overal wilt ontspannen.