Thomas Foket in 2016.  

Thomas Foket in 2016.  ©  Photo News

Roberto Martinez haalt Thomas Foket en Thomas Kaminski bij selectie van Rode Duivels

Bondscoach Roberto Martinez heeft Thomas Foket (Reims) en Thomas Kaminski (Blackburn) bij de selectie van de Rode Duivels gehaald. De rechterflankspeler en de doelman vervangen respectievelijk Alexis Saelemaekers (Milan) en Hendrik Van Crombrugge (Anderlecht), die net als Thorgan Hazard (Dortmund) moesten afhaken met een blessure.

Hendrik Van Crombrugge liep zondag in de wedstrijd tegen AA Gent een blessure op bij de vrije trap van Roman Bezus die hij door zijn handen liet glippen. De doelman van Anderlecht verliet de Ghelamco Arena met een ingetapete hand.

Leandro Trossard zat vrijdag nog niet in de selectie bij Brighton voor de wedstrijd tegen Burnley (0-0). Alexis Saelemaekers viel zondag dan weer uit bij AC Milan in de wedstrijd tegen Verona (2-2).

Intussen haalde Roberto Martinez Thomas Kaminski en Thomas Foket bij de groep. Voor de rechterflankspeler van Reims is het zijn eerste selectie in drie jaar tijd. De ex-speler van AA Gent is bij Reims een vaste waarde in de Ligue 1.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.