© Marjon Daemen

Studio Corona: een hele dag warme radio

De gemeente Hechtel-Eksel zet op donderdag 26 november samen met stad Peer en gemeente Oudsbergen een radiomarathon op. Zo willen ze in deze vreemde tijden de verbondenheid onder de inwoners in de kijker zetten. Onder de noemer ‘Studio Corona’ brengen ze samen met FM Goud een hele dag warme radio.

Marjon Daemen

"Op donderdag 26 november tussen 11 en 17 uur vullen we je radio met verzoeknummers, leuke verhalen en getuigenissen van Noord-Limburgers uit de zorgsector, het onderwijs, handel- en horeca, en nog veel meer", klinkt het. "Maar geen goede radio zonder muziek. Daarom kan jij mee bepalen van welke nummers je kan genieten tijdens Studio Corona. Meer zelfs: je kan een nummer opdragen aan een familielid, buur, vriend of gewoon iemand die je een hart onder de riem wil steken. Op www.studio-corona.be kan je tot en met 23 november een plaatje aanvragen. Via deze website kan je ook jouw coronaheld nomineren. Daarmee maak je bovendien kans op een leuke prijs."

Studio Corona is te horen op de frequenties van FM Goud Plus in Noord-Limburg: vanuit Hechtel-Eksel op FM 107.3, vanuit Oudsbergen op FM 106.3 en vanuit Peer op FM 106.6.


    Immo

    Auto's in de kijker

    Jobs in de regio