Pat Krimson dwaalt rond in Hasselt. © rr

Pat Krimson dwaalt door verlaten Hasselt voor nieuwe videoclip

In de verlaten straten van Hasselt, vlak voor middernacht, liep dj Pat Krimson verloren met een hartjesballon in de hand. Niets om u zorgen over te maken, uiteraard. Hij deed dat alleen maar voor de opnames van zijn nieuwe clip Razor love, maar dat draaide uiteindelijk toch anders uit.

Wout Desmytere/Toon Royackers

Geen vrolijke beats, goocheltruckjes en maffe danspasjes deze keer voor Pat Krimson. Wel een heel gevoelig nummer over liefde. Op Facebook kondigde hij afgelopen week trots de opnames van de begeleidende clip aan. Gewapend met een hartjesballon trok hij ’s avonds de verlaten straten van Hasselt in. “Ik schrok toen ik achteraf de beelden zag die we gemaakt hadden. Dat is niet meer het gezellige Hasselt dat we allemaal kennen als Limburgers. Het was sprookjesachtig bedoeld, maar het kwam beklemmend over. Tijdens de montage ben ik gaan knippen, en gelukkig hadden we materiaal en effecten genoeg. Het verlaten Hasselt is er dus totaal uitgeknipt. Beter zo, want ik wil reclame blijven maken voor ons Limburg.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De volledige clip kan je hier bekijken:

De nieuwe videoclip van Pat Krimson.