© Luc Engelbos

© Luc Engelbos

thumbnail:
thumbnail:

Buurtcomité organiseert groepsaankoop van kerstbomen in Kozen

Ook in deelgemeente Kozen zetten enkele inwoners een initiatief op poten voor een groepsaankoop van kerstbomen. Op 31 oktober vindt de voorverkoop plaats aan basisschool Het Kozijntje.

Luc Engelbos

“Eigenlijk is dit initiatief begonnen met een oproep op Facebook. Met een aantal mensen uit de buurt zijn we dan op de kar gesprongen. We willen van Kozen echt een gezellig kerstdorp maken, met aan ieder huis een mooi verlichte kerstboom. Hopelijk wordt dit de start van een jarenlange traditie”, zegt Geert Es, een van de initiatiefnemers. Bij alle 697 huizen heeft het nieuwe comité dan ook een briefje in de bus gestoken om de actie te promoten.

“Voor 15 euro kunnen mensen een echte kerstboom met led-lampjes erbij kopen. Die leveren we dan aan huis rond 10 december. De voorverkoop organiseren we op zaterdag 31 oktober van 9 tot 17 uur aan basisschool Het Kozijntje aan de Opcosenstraat. Omwille van corona vragen we dat mensen gepast geld meebrengen”, zo zegt Kristof Hasevoets, die mee zijn schouders onder dit project heeft gezet.


    Immo

    Auto's in de kijker

    Jobs in de regio