©  rr

Hasselts YouTube-fenomeen Kastiop (22) sinds vrijdag vermist

Hasselt -

De Belgisch-Poolse YouTuber Kastiop (22) - Kacper Przybylski - is al sinds vrijdag vermist. De politie heeft intussen een opsporingsbericht verstuurd. Fans reageren verrast, sommigen zijn bedroefd. “Dit is geen stunt”, tweet iemand. “Ga desnoods even een wandeling maken en kijken.” Ook de medewerkers van Child Focus zijn aangeslagen. Zij werkten recent met hem samen aan een campagne over de gevaren van gamen.

Politie en Child Focus noemen de verdwijning onrustwekkend en verspreidden onmiddellijk een opsporingsbericht. Kacper Przybylski - beter bekend als YouTuber Kastiop- verdween vrijdagnamiddag 23 oktober in Hasselt. Opvallend is het, dat wel. Temeer omdat de jongen al 22 jaar en nog niet zo lang van de radar is verdwenen. “In principe sturen wij alleen maar berichten uit van verdwijningen tot en met 18 jaar. Is de verdwijning onrustwekkend afficheren we tot en met 25 jaar”, reageert Child Focus-woordvoerder Stephan Smets. “Via de politie en het parket weten we dat deze verdwijning volledig buiten het normale valt.”

Kacper verplaatst zich met een Mercedes C180, een donkerblauwe auto met drie deuren en met nummerplaat 1-VJP-186.

De Hasselaar is 1,88 meter en slank gebouwd. Hij heeft blauwe ogen, blond haar en hij draagt een sik. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkerrood T-shirt met wit-blauwe verticale strepen, een lichte trui, een donkere trainingsbroek met 3 witte verticale strepen van het merk Adidas en zwarte sneakers. Hij zou een oranje mondmasker kunnen dragen.

Aan Kacper wordt gevraagd contact op te nemen met zijn familie en zijn naasten om hen in gerust te stellen.

LEES OOK. Hasselaar Kastiop woont en werkt samen met Belgische YouTube-top

 maw

Wie weet waar Kacper is, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0
U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio