© Kim Lemmens

© Kim Lemmens

© Kim Lemmens

© Kim Lemmens

© Kim Lemmens

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Kleuters Sint-Michiel entertainen rusthuisbewoners vanachter raam

Elk jaar gaan alle kleuters van de tweede en derde kleuterklas elke week afwisselend naar het rusthuis. De voorbije week was het de beurt aan 3KG van de wijkschool op het Geleeg. Omdat ze dit keer niet bij de bewoners zelf mochten, zorgden ze voor entertainment aan het raam.

Kim Lemmens

Normaal gezien trekken de kleuters van Sint-Michiel telkens naar het rusthuis om er samen met de bewoners te turnen, zingen, knutselen of gezelschapsspelletjes te spelen. "Door het coronavirus was het dit jaar niet mogelijk om een bezoek te brengen bij de bejaarden. Maar daar vonden we iets op", klinkt het bij de school. "We zorgden namelijk voor entertainment aan het vensterraam."

"De kleuters gingen buiten voor het raam knippen en plakken. Ze versierden de ramen met mooie herfstkleuren en prachtige tekeningen. Het werd een mooi herfsttafereel. De bewoners van Reigersvliet konden de kleuters bezig zien vanachter het raam en dat toverde een glimlach op hun gezicht. Er was een hartverwarmende interactie. Fijn om te zien dat zowel de bewoners als de kleuters ervan genoten."

    Immo

    Auto's in de kijker

    Jobs in de regio