© Alain Andries

Kerstlichtstoet Rummen 2020 afgelast

Door de huidige coronapandemie zal de kerstlichtstoet in Rummen dit jaar niet doorgaan. Dat heeft het bestuur van carnavalsvereniging De Fruitfretters beslist.

Alain Andries

"Met pijn in ons hart zijn we door de verstrengde maatregelen genoodzaakt jullie mee te delen dat onze kerstlichtstoet, die normaal plaatsvindt op zaterdag 26 december 2020, niet zal kunnen doorgaan", klinkt het bij het bestuur van CV De Fruitfretters. "Het is organisatorisch onmogelijk om een evenement als dit op poten te zetten in deze periode. We zullen op deze manier nooit iedereen kunnen laten genieten van onze stoet."

"Wij hopen op jullie begrip en kruisen onze vingers uiteraard in de hoop dat onze kerstlichtstoet volgend jaar zonder problemen weer door de straten van Rummen zal kunnen trekken. Voor dit jaar stellen wij ieders gezondheid echter als prioriteit. Graag willen we iedereen bedanken die ons steunde tot op dit moment. Wij zijn trots op onze groep, op ons gemeentebestuur en alle trouwe mensen die steeds achter ons stonden. Hopelijk tot volgend jaar, wij wensen jullie alvast warme feestdagen toe!"

    Aangeboden door onze partners

    Immo

    Jobs in de regio