©  Photo News

 

“Blessure van Eden Hazard ernstiger dan gedacht”

Real Madrid neemt het woensdag op tegen Shakhtar Donetsk. De Koninklijke moet het in zijn Champions League-duel evenwel nog steeds doen zonder Eden Hazard. “Zijn situatie is iets ernstiger dan we in eerste instantie dachten”, aldus coach Zinédine Zidane.

Eind september leek er licht te zijn aan het einde van de tunnel, toen Eden Hazard na maanden van gesukkel met een enkelblessure werd geselecteerd voor de match tegen Real Valladolid. Uiteindelijk moest de Rode Duivel toch verstek geven, dit keer met een spierblessure aan zijn rechterbeen. Zidane sprak in eerste instantie over een kwetsuur die hem enkele wedstrijden zou kosten, maar nu moet hij dus terugkomen op die voorspelling.

Volgens de Spaanse krant Marca moet Hazard niet terug worden verwacht voor eind november. Ook de Clasico van zaterdag komt dus zonder twijfel te vroeg.

“Intussen heeft Eden wel al opnieuw op het trainingsveld gestaan”, wist zijn coach op de persconferentie van dinsdag nog te vertellen. “Ik heb het volste vertrouwen in de mensen die hem momenteel klaarstomen. Ik hoop dat we hem snel voorgoed terug bij ons hebben.” (ybw)

Meer over Real Madrid