© Lieve Venken

© Lieve Venken

© Lieve Venken

© Lieve Venken

© Lieve Venken

© Lieve Venken

© Lieve Venken

© Lieve Venken

© Lieve Venken

© Lieve Venken

© Lieve Venken

K3 brengt virtueel bezoek aan kleuters van De Lettertuin

Oog voor Lekkers is een initiatief van de Vlaamse overheid en de Europese Unie waarbij gezonde voedingsgewoonten gepromoot worden bij kleuters en leerlingen van het lager onderwijs, zowel op school als thuis. Ook De Lettertuin doet mee en kreeg K3 virtueel op bezoek.

Lieve Venken

Eén dag in de week smullen de leerlingen samen van een lekker gezond tussendoortje op school. Dat is een stukje fruit of groente. Voor scholen, leerkrachten en ouders - die sowieso een voorbeeldfunctie vervullen - is dit meteen ook het perfecte aanknopingspunt om met kinderen te praten over een gezond dagelijks eetpatroon.

Basisschool De Lettertuin doet al jaren mee aan dit initiatief. Oog voor Lekkers heeft er dit schooljaar drie nieuwe, trotse ambassadrices bij: Klaasje, Marthe en Hanne van K3. Juf Amber van De Lettertuin won voor haar kleutertjes van de eerste kleuterklas een online meet & greet met K3. Op woensdag 7 oktober, in de voormiddag, doken de meisjes van K3 virtueel op in de klas van juf Amber. De kleuters mochten vragen stellen, zongen samen een liedje en natuurlijk werd er ook gedanst! Het was een superleuke en - in deze tijden - coronaveilige ontmoeting die de kleuters zeker nog jaren in hun hartje zullen dragen.

    Immo

    Auto's in de kijker

    Jobs in de regio