Jessa werft maandelijks gemiddeld 22 nieuwe medewerkers aan

Print
Jessa werft maandelijks gemiddeld 22 nieuwe medewerkers aan

Foto: Lieve Ketelslegers

Genk - De voorbije 3 jaar heeft het Jessa Ziekenhuis in Hasselt iedere maand zo'n 22 nieuwe medewerkers aangeworven. Dat zijn er ruim 260 op jaarbasis. Onder hen, zo’n 60 (algemeen) verpleegkundigen. Ook het aantal spontane sollicitaties nam enorm toe. Dat heeft wellicht te maken met de grote werkzekerheid in de sector.

Tot en met eind september van dit jaar publiceerde Jessa 108 vacatures. Dat is al bijna evenveel als in heel 2019. In 2020 hebben vooral vacatures in de administratie en IT grote aantrek. Jaarlijks starten er bij Jessa (gemiddeld) zo’n 60 (algemeen) verpleegkundigen en 15 nieuwe arts-specialisten.
Nog opmerkelijk is de toename van het aantal spontane sollicitaties. Tussen 1 januari en 30 september van dit jaar was er een stijging van liefst 75% tov dezelfde periode vorig jaar.
Bij Jessa werken ruim 3100 medewerkers en 480 artsen en arts-assistenten. Daarmee is Jessa is één van de grootste werkgevers van Limburg.

Digitale jobbeurs
Op 27 oktober organiseert Jessa tussen 15 en 20 u een digitale jobbeurs. Wie interesse heeft in een functie bij Jessa kan deelnemen aan (digitale) één-op-één chats en break-out sessies. Er zal ook een bondige algemene presentatie zijn van Jessa. Deelname is gratis, maar inschrijven wel verplicht. Meer info www.ikvraaghetaan.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio