Scouts & Gidsen Tervant: Kampmenu on the go

Print

Foto: Andre Caubergs

Tervant

Beringen - Corona dreigde ook roet in het eten te strooien voor het kampmenu van Scouts en Gidsen Tervant maar de kookploeg werkte samen met de groepsleiding een afhaalformule uit.

Het traditionele menu werd wat vereenvoudigd maar met tomatensoep, wortel- en broccolipuree, een hamburger en pudding werd tegen een nog altijd superlage prijs een attractief menu aangeboden met échte kampkost. De Gidsen, Verkenners en Jins zetten hun beste beentje voor bij de voorverkoop. Aangevuld met de online bestellingen van de scoutsleden en de menuutjes voor de helpers kwamen ze dicht bij de 700 porties. Een onverhoopt succes.
De scoutsleiding schilde zaterdag de patatten, de kookploeg deed de rest van de voorbereiding. Zondag was het D-dag. Altijd spannend voor een nieuw concept. Dankzij de scoutsleiding die niet alleen de thuisleveringen en de afhaal verzorgde, maar ook hielp met uitscheppen en een supergeconcentreerde kookploeg liep alles bijzonder vlot. Zo vlot dat er geen wachtrijen waren en sommige afhalers zelfs dachten dat er bijna niets verkocht was.
Toetje van de dag: de scoutsleiding organiseerde in de namiddag een gewone activiteit voor al hun leden - alsof het een gewoon scoutsweekend was. En daarna sloten ze af met de laatste opruim (en een klein beetje restjes voor op kot).

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio