©  rr

Na alle tegenslagen: Xandee getrouwd met grote liefde Eric

Na vele tegenslagen was er het voorbije weekend eindelijk weer eens een gelukkig moment voor Sandy Boets (41), alias zangeres Xandee. Ze trad in het huwelijksbootje met Eric Vanmanshoeven, die ze amper een jaar geleden leerde kennen. Voor haar huwelijksfoto’s trok ze naar de Memento-sculptuur op de begraafplaats van Borgloon.

LEES OOK. Eindelijk goed nieuws voor Xandee: zaterdag trouwt ze met haar grote liefde

Normaal zouden ze in april getrouwd zijn, maar daar stak corona toen een stokje voor. “Als je de ware tegenkomt, waarom zou je dan nog wachten? Ik heb al zo lang gewacht”, reageerde Sandy vorige week in Gert Late Night. De twee kenden elkaar al twintig jaar, maar waren mekaar uit het oog verloren. Sandy had de voorbije jaren grote gezondheidsproblemen. Ze werd zeven keer geopereerd aan haar been en drie keer aan het hart. Ook werden twee goedaardige gezwellen aan haar baarmoeder verwijderd en liep haar vorige relatie op de klippen.  (tove)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.