Lopen op de beats van PXL-Music

Print
Lopen op de beats van PXL-Music

Foto: Gerrit Schuermans

Hasselt-Centrum

Hasselt - Op zondag 11 oktober konden de ruim tweeduizend lopers van de Dwars Door Hasselt genieten van de nodige beats aan PXL-Music. “Bij hun passage aan de Bootstraat gaven dj's Wulflock en Kobe het beste van zichzelf”, zegt student muziekmanagement en organisator Eli Goldenberg.

DJ Wulflock, Aleksandros Dierickx uit Mol, is tweedejaarsstudent muziekmanagement aan PXL. "Het was een aangename ervaring om te draaien tijdens Dwars door Hasselt. Ik wist niet echt wat ik moest verwachten qua sfeer - aangezien ik normaal ‘zware’ sets speel van één uur", aldus Dierickx. "Maar het was fijn om eens te experimenteren en die energie over 3 uur te verspreiden."

"Veel supporters waren er helaas niet langs het parcours. Gelukkig kwamen we op een kilometer of zes langs de gebouwen van PXL-Music, die toch veruit het meeste animo en enthousiasme vertoonden dat ik op en rond het parcours had gezien", zegt fervent loper en PXL-opleidingshoofd Rechtspraktijk Karel-Jan Vandormael. "Gelukkig heb ik - mede dankzij de aanmoedigingen - toch nog een echt wedstrijdgevoel gekregen en een nieuw persoonlijk record gelopen."


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio