Onthaalouder Lisa Robijns wint fotowedstrijd van Ferm Kinderopvang

Print
Sint-Truiden - Ferm Kinderopvang Limburg organiseerde in september een fotowedstrijd met als thema 'Onthaalouders bouwen een toren… want op onthaalouders kan je bouwen'. De Truiense onthaalouder Lisa Robijns won de wedstrijd met haar foto met een torentje van beschilderde eierdoosjes

De Ferm-onthaalouders werden uitgedaagd om samen met hun kindjes een toren te bouwen met originele materialen. Onthaalouder Lisa Robijns ging vol enthousiasme aan de slag. Samen met de opvangkindjes beschilderde ze eierdoosjes. Daarmee bouwden ze samen een mooie toren. Met deze toren won Lisa de prijs voor de originaliteit. Ze werd beloond met een handpop en een leuk boekje van 'Anna. De Truiense onthaalouder is erg blij mee. "De kinderen hier genieten echt van deze boekjes en kennen het figuurtje Anna heel goed", klinkt het. "Ik kijk er al naar uit om weer nieuwe verhaaltjes te vertellen."

Lisa is sinds februari 2020 aan de slag als onthaalouder in St Truiden. "Ik vind het een heerlijke job", zegt ze. "Het is heel hard werken, maar de job geeft ook heel veel voldoening. Had ik deze stap maar al eerder gezet."

www.samenferm.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio