© Eric Bervoets

Titel 'Ondernemer van het jaar' gaat naar... alle ondernemers

Het bestuur van Unizo Oudsbergen en een jury van zelfstandige ondernemers kozen voor de eerste keer hun Ondernemer van het Jaar in Oudsbergen. Daarmee vieren zij het ondernemerschap en zetten ze Oudsbergse bedrijven in de kijker.

Eric Bervoets

Op vrijdag 2 oktober, de vooravond van het Weekend van de Klant maakte burgemeester Lode Ceyssens samen met schepen van lokale economie Benny Spreeuwers, de eerste ‘Ondernemer van het jaar’ bekend. Dit deden ze symbolisch bij Houtskeletbouw Horemans in Oudsbergen.

"Als er in tijden van corona iets viraal mag gaan, dan is dat zonder twijfel onze fierheid. Want de daadkracht, vechtlust en creativiteit die we de afgelopen maanden bij vele ondernemers opmerkten, maken ons als bestuur van Unizo Oudsbergen bijzonder trots", aldus Petra Gielen, duovoorzitter van Unizo Oudsbergen.

Ook de jury van de Ondernemers Award deelt die fierheid. Ze is zelf zo onder de indruk, dat ze dit jaar de ondernemers Award “Ondernemer van het jaar – Oudsbergen” aan alle Oudsbergse ondernemers opdraagt.

Dieter Van Loon die een duovoorzitterschap heeft in Unizo Oudsbergen gaf nog een belangrijke tip mee: “Blijf vol passie ondernemen en weet dat wij als bestuur van Unizo Oudsbergen jou volop blijven ondersteunen en inspireren.”

    Immo

    Auto's in de kijker

    Jobs in de regio