Aangeboden door PrimaDonna

© PrimaDonna

4 lingerietrends voor de herfst

Nu de dagen weer wat korter en kouder worden, trekken we meer kleren aan. Maar dit betekent niet dat er minder aandacht zou zijn voor wat daaronder zit. Ook op lingeriegebied zijn er dit najaar mooie trends te zien die ideaal zijn om je lingerielade een stylish update te geven.

 

1. Tijdloze ruitjes

Net zoals in je garderobe, zijn ook in je lingerielade ruitjes trending. Een echte powerlook waar je dit najaar helemaal mee on trend bent, zijn lingeriesetjes met een stijlvolle zwarte ruitjesprint zoals die in de Madison-collectie van PrimaDonna. De body met zwarte en grijze ruitjes én kant uit deze collectie past naadloos rond je lichaam, geeft je een prachtig decolleté en kan zelfs onder een blazer gedragen worden voor een trendy dessus-dessouslook.

 © PrimaDonna

2. Roestkleuren

De trendkleur van dit najaar? Dat is roest, een typische herfstkleur die past bij elk huidtype. Het inspireerde PrimaDonna ook om hun meest verkochte bh, de Deauville, uit te brengen in een prachtige roestkleur met glansbroderie en fijne strass op de schouderbandjes.

 © PrimaDonna

3. Warme kleurenmix

Herfsttinten zijn alles behalve saai. Een warme combinatie van donkergroen en oker of wijnrood en paars oogt chique, verleidelijk en feestelijk. De deep punge-bh’s uit de Palace Garden-collectie van PrimaDonna passen alvast bij al je winterse outfits door hun warme kleurenmix en geven je een sexy decolleté onder een geklede blouse of jurk.

 © PrimaDonna

4. Grafische designprints

Grafische designs blijven het goed doen. Ook voor wie op zoek is naar lingerie met een uitstekende pasvorm die de boezem perfect ondersteunt, is er trendy lingerie met passende grafische designprints. Neem nu de Sophora van PrimaDonna: elegante lingerie met grafische broderiedesign in een warme framboostint. Perfect om een vleugje kleur te brengen tijdens een grauwe herfstdag.

 © PrimaDonna