© Edgard Bronckaers

© Edgard Bronckaers

© Edgard Bronckaers

© Edgard Bronckaers

© Edgard Bronckaers

© Edgard Bronckaers

© Edgard Bronckaers

© Edgard Bronckaers

© Edgard Bronckaers

© Edgard Bronckaers

Brabantse toeristen genieten van cultuur bij Glo-Art

Twee bussen uit het Brabantse waren afgezakt naar het groene Neerharen. Tijdens de brunch zorgde ST-Promotions voor het amusement. Het publiek was in volle bewondering bij het optreden van mezzosopraan Madieke Marjon Schoots en danseres Linda Scherp. Na de brunch mochten de Brabanders nog genieten van de kunst in het prachtig domein van Glo-Art.

Edgard Bronckaers

Het begon allemaal met Willy Gilissen. Hij was meer dan vijftig jaar een succesvolle zakenman. Geboren in Maastricht, verhuisde hij naar het groene Neerharen in de Maasvallei. Doel van GloArt: kunstenaars een naam in de kunstwereld te geven, door hen te helpen de kost te verdienen met hun kunst. Elke maand wordt een groep van tien kunstenaars uitgenodigd om te komen werken en wonen in een wereldwijd kunstcentrum. De kunstenaars delen een huis en hun werkruimte, wat leidt tot wederzijdse inspiratie en een uitwisseling van ideeën.

ST Promotions is een full-service en creatief eventbureau opgezet door Stacy Thomas. ST Promotions verzorgt een full concept, een event georganiseerd van A tot Z in de gewenste stijl. Dit doen ze met representatieve en vaak creatief geklede hosts/hostessen, ervaren modellen, professionele entertainers o.a. dansers, acrobaten, zangers, muzikanten en dj’s.

Madieke Marjon Schoots.

Toen Madieke als meisje van zes jaar haar eerste musical zag, wist ze het al zeker: "Ik wil zangeres worden." Geen wonder dat ze koos voor een studie zang aan het conservatorium. Met haar warme, krachtige mezzosopraan stem zong ze sindsdien rollen in talloze opera’s. Sinds enkele jaren zingt ze ook bij het Johann Strauss Orkest van André Rieu, waar ze naast de opera ook haar passie voor musical en theater weer kan uitleven. Waar Madieke ook is ter wereld, ze zoekt ze altijd uit of er ergens een yoga school te vinden is om haar andere grote passie te kunnen beoefenen.

Linda Scherp.

Internationale danseres Linda liet zien dat het podium is waar ze thuishoort. Van kindsbeen af bestond de droom, om van haar passie haar beroep te maken. Als professional heeft zij optredens gedaan met diverse artiesten, bij Tv-shows, dinnershows, evenementen, festivals en in videoclips over heel de wereld.

Foto's: Edgard Bronckaers/EB Media.


    Immo

    Auto's in de kijker

    Jobs in de regio