© Nini Noelmans

© Nini Noelmans

KLJ Kleine-Spouwen zet werkjaar schitterend in

Op 27 september ging het nieuwe werkjaar van de KLJ Kleine-Spouwen van start in het OC Sint-Amandus. Ondanks alle coronamaatregelen werd het een zeer geslaagde namiddag.

Nini Noelmans

Dit jaar zullen de leeftijdsgroepen er iets anders uitzien. De 'Large' maakt officieel zijn introductie. De opdeling van de groepen gebeurt naargelang de leeftijden. Zo zitten de kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar in de Small-groep, die van het eerste en tweede middelbaar in de medium-groep en vanaf het derde middelbaar behoren de kinderen tot de large-groep. Door de coronamaatregelen werden ze opgedeeld in drie groepen.

De smalletjes speelden tijdens de startdag een 'feestspel' waarbij ze alle feesten die ze door het coronavirus gemist hadden - zoals Pasen, festivals en zoveel meer - op één dag inhaalden. De Medium en Large speelden een dorpsspel. Hun jaarthema is 'Laat het knallen'. Ook PeterThijs, schepen van jeugd en jeugdwelzijn van de stad Bilzen bracht een bedankje voor de leiding. Het was een zeer geslaagde namiddag en iedereen ging tevreden naar huis.


    Immo

    Auto's in de kijker

    Jobs in de regio