© Lambert Vandesande

Neos Kinrooi start het nieuwe werkjaar in kasteel Wurfeld

Op 22 september vond de ledenbijeenkomst van Neos Kinrooi plaats in kasteel Wurfeld. Deze activiteit betekende ook meteen de start van het nieuwe werkjaar voor de Neos-afdeling.

Lambert Vandesande

"Met 84 leden mochten we, natuurlijk geheel volgens de coronavoorschriften plaatsnemen in kasteel Wurfeld voor de start en ledenvergadering", klinkt het bij de Neos-leden van Kinrooi. Vooraf mochten alle leden hun bubbel doorgeven, zodat iedereen op veilige afstand, kon plaatsnemen aan de feestelijk gedekte tafel op deze mooie locatie.

Alle leden werden onthaald door het bestuur feestcommite, goed herkenbaar aan de hoofddeksels (kepie) die ze droegen. Daarna kregen de leden deskundige uitleg over 'vlucht N/E/O/S'. Die vlucht is met de hoogst mogelijke veiligheid genomen en werd uitgelegd door voorzitter Marleen, geflankeerd door het kabine personeel Jos en Mia. Met de nodige attributen en handgebaren werkte dit op de aandacht en de lachspieren van de Neos-leden.

Na de samenvatting van de activiteiten van afgelopen werkjaar en de financiële uitleg door Jean Reumers, kregen de Neos-leden een mooi gevuld programmablaadje mondeling en schriftelijk aangeboden. Lezingen, daguitstappen, fietsen, wandelen, bowlen, dansen en vakanties... Dankzij de inspanningen van de bestuursleden komt het allemaal aan bod, maar natuurlijk alleen als de veiligheid dit toelaat.

Een smakelijk gevarieerde koude schotel ging er vlotjes in. Er kwam nog een 100-jarige (Fred) de nodige uitleg geven over wat iedereen in de toekomst te wachten staat. "Gelukkig waren het heel herkenbare en vrolijke situaties", klinkt het bij de Neos-leden. De volgende vrolijke noot kwam van bestuurslid Jos. Hij herhaalde tevens zijn optreden waarmee hij ook al succes mee boekte in Wenen. De geslaagde start en ledenbijeenkomst werd afgesloten met een wijze raad: ook als je niet kunt vliegen, kan toch in de wolken zijn.


    Immo

    Auto's in de kijker

    Jobs in de regio