© Hasselt Stix

© Hasselt Stix

thumbnail:
thumbnail:

U14 van Hasselt Stix strijdt mee in de hoogste nationale divisie

De U14 meisjes en jongens van Hasselt Stix verdedigen dit seizoen de Limburgse eer op het hoogste hockeyniveau.

Hasselt Stix

Veldhockeyclub Hasselt Stix zet grote stappen op sportief vlak. Niet alleen trok de club 5 ervaren buitenlandse trainers aan, Hasselt Stix schreef ook 29 jeugdploegen in voor de Vlaamse en nationale competitie.

“Onze jeugdwerking is erg ambitieus en streeft ernaar om op elke leeftijd kwalitatief hockey aan te bieden op verschillende niveaus. Om onze ambities waar te kunnen maken, werken we vanaf dit jaar zelfs samen met 5 buitenlandse trainers die daarnaast ook meespelen met Dames1 en Heren1”, aldus de trotse voorzitter Raf Mommen.

De club biedt training en competitie aan voor heel wat meisjes- en jongensteams van U7 tot U19. De U14 meisjes en jongens mogen zich zelfs meten met de eerste teams van de absolute topclubs in België, en dit op het hoogste nationale niveau.

De club blijft ondertussen groeien en trekt tijdens de sportmaand september in samenwerking met Sportdienst Hasselt ook nieuw hockeytalent aan. Meisjes en jongens van 6 tot 18 jaar kunnen zich deze maand gratis inschrijven voor de Start-to-Hockeylessen in het sportcentrum van Kieiwit. Ze vinden alle nodige info op we website van de club.

    Aangeboden door onze partners

    Hoofdpunten

    Aangeboden door onze partners

    Lees meer