©  Getty Images

Opleidingsploeg Sport Vlaanderen kan twee jaar langer op steun van Baloise Insurance rekenen

Verzekeraar Baloise Insurance heeft haar partnership met het procontinentale wielerteam Sport Vlaanderen-Baloise met minstens twee jaar verlengd tot eind 2022.

Bron: BELGA

Voor Sport Vlaanderen-Baloise is het een opsteker dat het ook in deze onzekere tijden kan blijven rekenen op haar co-sponsor. Baloise is al twaalf jaar vaste sponsor van het team van manager Christophe Sercu.

Naast sponsor van de wielerploeg is Baloise ook hoofdpartner van de Baloise Belgium Tour, de Telenet Baloise Lions, de Baloise Ladies Tour en vaste partner van de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent.

“Baloise Insurance hecht als vooruitstrevende werkgever veel belang aan de ontwikkeling van jong talent en dat trekken we consequent door in onze sponsoringspolitiek”, legde Bart Walraet, marketing- en communicatiedirecteur bij Baloise uit. “Wij blijven de missie van Sport Vlaanderen-Baloise steunen om jonge talentvolle renners de kans te geven om in een veilige professionele omkadering ervaring op te doen. En met succes, want ondertussen zijn ze talrijk, de renners die dankzij de begeleiding van het team van Christophe Sercu, doorgegroeid zijn naar WorldTour-teams en daarhet mooie weer maken. Daar zijn we bijzonder fier op.”