©  ISOPIX

Kim Kardashian zou dan toch van Kanye West willen scheiden

Na alle ophef rondom haar man Kanye West, zou Kim Kardashian het niet meer zo leuk met hem hebben. Een anonieme bron laat aan Page Six weten dat ze bezig is het voorbereiden van een scheiding.

flb

Het huwelijk tussen Kim Kardashian en Kanye West verkeerde de laatste maanden al vaker in zwaar weer. In juli hield de rapper voor zijn gooi naar het presidentschap een speech waarin hij vertelde dat Kim en hij abortus hadden overwogen voor de geboorte van hun oudste dochtertje North. De dagen daarna stuurde hij tweets de wereld in waarin hij onder andere schreef dat hij al een jaar lang probeerde te scheiden van zijn vrouw. Hij verwijderde de tweets vrijwel direct.

Kim drong er publiekelijk op aan om empathie en medeleven te tonen aan Kanye omdat hij last heeft van een bipolaire stoornis, maar zou wel gesprekken hebben gevoerd met een advocaat over een eventuele scheiding. In augustus besloot het koppel echter aan hun huwelijk te werken tijdens een vakantie in de Dominicaanse Republiek en er samen voor te gaan.

Ondanks dat de realityster steeds opnieuw aangaf te willen blijven vechten voor haar huwelijk zou de rek er nu toch echt uit zijn. Volgens een bron wacht ze enkel met het aanvragen van de scheiding tot Kanye’s meest recente bipolaire episode voorbij is. Het koppel is zes jaar getrouwd en heeft vier kinderen: dochtertjes North en Chicago van zeven en twee, zoons Saint en Psalm van vier en een jaar oud.